• Kluun

    Krijn van Noordwijk

Meet & Greet met Kluun in Hoevelaken

18-03-2017, 05:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 9 april 2017, 15:00 tot 17:00

Locatie:

De Brink 10, Hoevelaken
De Stuw
Hoevelaken

Op zondag 9 april 2017 komt Kluun vertellen over zijn nieuwste boek DJ. De boekpresentatie met signeersessie is in dorpshuis De Stuw te Hoevelaken (De Brink 10). De aanvang is om 15.00 uur, deuren open om 14.30 uur. Na afloop draait DJ Friso en blijft de bar nog even open.

De Meet & Greet met Kluun is een initiatief van de Bibliotheek en Bruna Hoevelaken in samenwerking met Dorpshuis De Stuw en Grandcafé De Haen.

Kaarten zijn online te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl of te koop bij de Bruna in Hoevelaken en de Bibliotheken in Hoevelaken en Nijkerk. Kaarten zijn € 10,00 voor leden van de bibliotheek en € 12,50 voor niet-leden.

In de voorbereiding deed Kluun flink wat stof opwaaien. Net als de personages in zijn nieuwe boek DJ is hij nogal flexibel als het gaat om het vastleggen van data. Een eerdere afspraak om op 2 april te komen, zegde hij af om zijn grote passie voor voetbal voor te laten gaan. Niet erg, hij komt nu op 9 april om op zijn eigen komische manier te vertellen over DJ. In dit boek neemt Kluun de lezer mee naar de wereld van superstar-dj's in Las Vegas en het Burning Man-festival in Black Rock Desert, Nevada. DJ is een roman over een wereld waarin iedereen gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn geworden en niets, maar dan ook niets meer echt is. Of overwint de vriendschap?

Raymond van de Klundert, kortweg Kluun, werkte jarenlang als strateeg in de reclamewereld. In 2003 debuteerde hij met 'Komt een vrouw bij de dokter', gevolgd door 'De weduwnaar' in 2006. In 2009 werd 'Komt een vrouw bij de dokter' verfilmd met in de hoofdrol Carice van Houten.

Tussendoor schreef Kluun Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! (2004), een zwangerschapsboek voor aanstaande vaders, en richtte hij NightWriters op. Zijn columns werden gebundeld in Klunen.

-----------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie: activiteiten@bibliotheeknijkerk.nl