• Vernieuwde Kruiskerk, werk nog volop aan de gang...

    JvdK

Kerk in het centrum, voor iedereen

25-08-2017, 19:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017, 14:00 tot zondag 24 september 2017, 18:30

Locatie:

Venestraat 44, Nijkerk
Kruiskerk
Nijkerk

Nijkerk - De Gereformeerde Kerk PKN organiseert een Feestweek. Dit gebeurt naar aanleiding van het weer in gebruik nemen van de Kruiskerk na een ingrijpende verbouwing. De werkzaamheden aan de kerk, die officieel gelegen is aan de Venestraat, kon iedereen maandenlang volgen vanaf de rotonde-kruising Frieswijkstraat - Callenbachstraat. Deze zijn nu klaar en de kerkelijke gemeente is erg blij met het nieuwe, prachtige gebouw dat allerlei wensen vervult. Het intrigerende weekmotto is: kruispunt Kruiskerk.

Het feestprogramma duurt van zaterdag 16 t/m zondag 24 september. Ieder dagdeel is er in die periode een activiteit. Vele hiervan zijn zeker ook interessant voor niet-kerkleden, die dan ook van harte welkom zijn.

De openingsbijeenkomst is op zaterdagmiddag 16 september om 14.00 uur. De eerste kerkdienst, de dag erna om 09.30 uur. Beide dagen zal het NSFC deze bijeenkomsten opluisteren. Het programma varieert verder van een musical tot een middag kindertheater en van het optreden van een hoogleraar sterrenkunde tot een joodse avond. Maar ook Ritn Ditn en de Zandtovenaar maken onderdeel uit van de 25 onderwerpen in deze Feestweek. Kijkt u voor het volledige programma op de vernieuwde website: kruiskerknijkerk.nl