• Kamermuziekgroep

    A. Jansen

Kamermuziekavond o.l.v. Roelof KlaassenZaterdag 1 oktober

24-09-2016, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 1 oktober 2016, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Achterstraat 39, Nijkerk
Gereformeerde Kerk Putten
Nijkerk

Op zaterdag 1 oktober kunt u een gratis concert bezoeken waarin klassieke muziek ten gehore wordt gebracht. Deze avond wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk, te Putten en staat onder leiding van Roelof Klaassen. Ver gevorderde leerlingen van hem en zijn vrouw Renée Klaassen-Elbertsen en enkele uitgenodigde muzikanten, zullen spelen in diverse samenstellingen; als strijkersensemble, strijkorkest, solistisch, als duet en als kwartet.

Ook klassieke zang zal een onderdeel vormen van deze avond. Er worden klassieke stukken gespeeld van: Bach, Vivaldi, Mozart, Hellendaal, Telemann, Krommer, Dvorak en van Bree. De viool, alt-viool, cello, piano en klarinet kan u beluisteren.

De avond zal aanvangen om 20:00 uur. Adres: Achterstraat 39. Na de kamermuziekavond zal een collecte gehouden worden aan de uitgang om deze avond te bekostigen.

Roelof en Renée Klaassen hebben samen een vioolschool opgericht. Zij geven lessen in Putten, Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Nijkerk.

Voor meer informatie: www.vioolschoolroelofenreneeklaassen.nl Roelof Klaassen won verschillende prijzen voor zijn werk. Hij is dirigent van het strijkorkest en het symfonieorkest Noord-West-Veluwe en het Harderwijks Strijkorkest en de kamermuziekgroep.

U bent van harte uitgenodigd deze, jaarlijks terugkerende, avond te bezoeken.