Informatieavond Musical Jozef

08-11-2018, 15:21 | Lezersnieuws | Kirstin Siteur

Datum:

maandag 26 november 2018, 20:00

Locatie:

Veenslag 16
De Eshof
Hoevelaken

Vanaf februari 2019 gaat Musicalgroep Hoevelaken van start met een nieuwe productie: Jozef, de dromenkoning. Het wereldberoemde verhaal van Jozef wordt op eigen wijze verteld, daarbij gebruikmakend van het script en de muziek van Gerard van Amstel en Gerard van Midden.

De musical had misschien beter ‘Dina’ kunnen heten, want zij speelt een zeer belangrijke rol. Dina is een halfzus van Jozef. Ze is verkracht, door de man die van haar hield. Haar broers hebben de familie-eer gewroken door haar verkrachter te doden. Dina zit in een vreselijke situatie. Wat betekent trouw en vergeving nu nog? En hoe zit het met Jozef? Die zich door zijn hoogmoed de jaloezie van zijn broers op de hals haalt?

Voor deze musical worden enthousiaste deelnemers gezocht, jong en oud. Minimumleeftijd is 15 jaar. Op maandag 26 november kunnen belangstellenden zich laten informeren over deze prachtige musical. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in De Eshof. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar.

Opgeven voor deelname aan de musical kan na deze avond bij Nel Stoffelsen, nel.stoffelsen@kpnmail.nl. Meer info op www.musical-hoevelaken.nl. Repetities starten op 4 februari 2019 (maandagavonden). Het uitvoeringsweekend is van 14 t/m 16 februari 2020.