• Hans Haak

    Hans Haak
  • De ACT Hexaflex

    Gijs Jansen van SeeTrue
  • Orchidee

    Hans Haak

Informatieavond Hoog Gevoeligheid (HSP)

13-09-2018, 22:42 | Lezersnieuws | Hans Haak

Datum:

vrijdag 28 september 2018, 19:30

Locatie:

Galjoen 71
School Holk
Nijkerk

Vrijdagavond 28 september?is er een informatieavond over hoog gevoeligheid (HSP).

Op deze avond krijg je informatie over wat hoog gevoeligheid (of hoog sensitiviteit) nu echt is. Nuttig voor jezelf en voor de ander. Verder krijg je de ervaringen en informatie over de training ?Leer omgaan met hoog sensitiviteit? die? donderdag 1 november bij De Nije Veste ?van start gaat. Op de avond zelf is er tijd om vragen stellen en kun je je aanmelden voor de training.

Je hoeft niet per s? hoog sensitief te zijn om langs te komen. Ben je nieuwsgierig, dan ben je van harte welkom.

?Hoog sensitiviteit of gevoeligheid is gebaseerd op talloze gefundeerde en serieuze onderzoeksresultaten uit de hele wereld. Dit is zeker anders dan het label van een ?esoterische new-age-verschijnsel?. Die indruk zou je kunnen krijgen als je op internet onder het begrip ?hoog gevoeligheid? ziet wat er allemaal verkocht wordt en hoe hoog gevoeligheid wordt beschreven. Het is niet alleen maar ?super? en het is ook niet het beroemde ?zesde zintuig?. Hoog gevoelige mensen komen niet van een ?andere planeet? en zijn ook niet automatisch ?hoogbegaafd?.?

Wat het w?l is en welke tools je hebt om er mee om te leren gaan zal Hans Haak tijdens deze informatiebijeenkomst toelichten.

De bijeenkomst wordt gegeven door Hans Haak. Hij is ervaringsdeskundige en heeft sinds 2011 een praktijk voor HSP-coaching.?

Kom jij ook? Ik hoor het graag via de mail: hspinfo@praktijkhanshaak.nl

Voor de koffie en thee wordt gezorgd. Wij vragen een vrijwillige bijdrage van 1 euro per consumptie. De bijdrage is voor het goede doel.