• Fiets mee met TUI en win!

    TUI
  • Hoe ver fiets jij?

    TUI

Fiets en win bij TUI Nijkerk

17-05-2018, 12:45 | Lezersnieuws | Peter Wanningen

Datum:

donderdag 17 mei 2018, 13:00 tot zaterdag 2 juni 2018, 16:00

Locatie:

Singel 2 2
Reisbureau TUI Nijkerk
Nijkerk

Maak kans op 2 reischeques bij TUI Nijkerk!

2 juni is in Nijkerk de eerste wielerronde ?Ronde van Nijkerk? en in de aanloop naar dit event hebben wij 2 leuke acties. ????? Fiets zover mogelijk in 2 minuten ????? Ontdek Nijkerk en omgeving met de fiets.

FIETS ZOVER JE KAN In ons reisbureau staat een racefiets waarop je in twee minuten zover mogelijk kan fietsen. Wie gaat deze uitdaging aan en wint een van de mooie prijzen, waaronder een reischeque van 50,- euro en een TUI wielershirt! Er zijn 2 categorie?n, een dames en een heren.

ONTDENK NIJKERK EN OMGEVING Fietsen door Nijkerk en de omgeving, gecombineerd met leuke uitstapjes! Van Spakenburg tot Terschuur en van Zeewolde tot in het hartje van Nijkerk, de fietsroute ligt voor je klaar! Geniet van de omgeving en de bezienswaardigheden, zoals het Oude Ambachten museum, Museum Spakenburg, Stoomgemaal Arkemheen, de mooiste toren van Nijkerk en veel meer. Onderweg genieten van mooie kortingen op entree en een kopje koffie. ?n met deze fietstocht is een reischeque van 100,- euro te winnen.

Kom naar TUI Nijkerk, Singel 2 en doe mee!