Eerste Uitmarkt van start op Dorpsdag

10-08-2018, 10:24 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 augustus 2018, 12:00 tot 15:00

Locatie:

De Brink 10
De Stuw
Hoevelaken

De Uitmarkt is tijdens de Dorpsdag Hoevelaken op zaterdag 25 augustus van 12.00 tot 15.00 uur. Het vindt plaats in dorpshuis De Stuw, een mooie centrale plek in het dorp. Op de Uitmarkt vind je een groot aanbod van sociale en culturele organisaties. De mensen achter de feestelijk ingerichte kramen weten alles over hun programma voor het komende seizoen. Zij vertellen jou daar graag over.

Er is ook een podium waar elke twintig minuten een kort optreden door ??n van de organisaties uit het dorp wordt verzorgd. Verder is er doorlopend muziek. Het feestelijke programma loopt van twaalf tot drie. Iedereen kan vrij in en uitlopen. Zowel volwassenen als ook de jeugd zijn welkom. Ter plekke kun je kiezen wat je leuk vindt en je aanmelden als deelnemer of vrijwilliger.

Feije Duim: ?Verenigingen en organisaties in Hoevelaken braken zich al een tijd het hoofd, over hoe je het aanbod van activiteiten in Hoevelaken beter bekend kunt maken. We hopen dat de UITMARKT van dit jaar een begin wordt van een traditie. Een jaarlijkse bruisende start van het seizoen. Zo willen we ons dorp n?g levendiger en aantrekkelijker maken. Want?. in Hoevelaken is het leuk leven!?