• Kenismaken met perslucht

    Duikvereniging Nijkerk
  • koraalduivel

    M. van Brakel

Duiken - maak kennis met perslucht onderwater

01-08-2017, 07:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 september 2017, 20:00 tot 21:00

Locatie:

, Nijkerk
zwembad Bad Bloemendal
Nijkerk

Adembenemende koralen, spannende scheepswrakken, sierlijke vissen. Onder de waterspiegel leeft een prachtige, mysterieuze wereld waar iedere duik weer een nieuwe ervaring is.

Hoe voelt het om gewichtloos door het water te gaan, omgeven door stilte, te communiceren met gebaren? Hoe werkt dat ademen uit dat apparaat? wat is klaren?

Vrijdag 15 september 20:00 tot 21:00 tijdens de week van de sport, heeft de SRO het wedstrijdbad van Bad Bloemendal in Nijkerk ter beschikking gesteld aan Duikvereniging Nijkerk. Tijdens dit uur kun je zelf, kostenloos, onder deskundige begeleiding, ervaren hoe het is om met een fles op je rug, als duiker onder water te gaan.

Het aantal deelnemers is beperkt dus vragen we wel een aanmelding.

Ben je 16 jaar of ouder, kom dan kennis maken met de onderwater sport en met Duikvereniging Nijkerk. Je kunt je aanmelden op.

intro@duikverenigingnijkerk.nl

Geef bij aanmelding ook even je naam, leeftijd en contact gegevens door. Ook willen wij graag je maat bovenkleding en schoenmaat weten voor het vest en de vinnen. Wij bevestigen dan jou aanmelding. Zodra je de bevestiging hebt ontvangen houden wij rekening met jou. Je wordt dan om 19:15 verwacht in het sportcafe van Bad Bloemendal.

Na de ervaring is er ook de gelegenheid om nog even gezellig na te borrelen.

Kijk ook op onzewebsite www.duikverenigingnijkerk.nl of onze facebook pagina www.facebook.com/DuikverenigingNijkerk/

Heb je als kennis gemaakt met de duiksport, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, en voelde dat goed?

Na de zomer starten er ook weer duik opleidingen. Duiken is niet moeilijk! Als 1*-duiker word je opgeleid om samen met een buddy, zelfstandig duiken te kunnen maken tot een diepte van 20 meter. Met het 1* duikbrevet heb je dus voldoende in je mars om een prachtige duik te kunnen maken, in Nederland en in het buitenland.

Lijkt het je leuk, ben je 16 jaar of ouder en wil je de opleiding gaan volgen? vind je het spannend en wil je meer weten? of wil je gewoon zien of duiken wel iets voor jou is? Neem dan contact op met Duikvereniging Nijkerk via het e-mailadres secretariaat@duikverenigingnijkerk.nl of kom langs op vrijdag avond. Wij trainen tussen 21:00 en 22:00 in Bad Bloemendal in Nijkerk.