• gezellig drukte

    P. Evers

20e editie Braderie Nijkerkerveen op zaterdag 8 april

25-03-2017, 10:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 8 april 2017, 10:00 tot 17:00

Locatie:

, Nijkerkerveen
dorpskern Nijkerkerveen
Nijkerkerveen

Op zaterdag 8 april wordt het weer een drukte van belang in Nijkerkerveen: Muziekvereniging Concordia organiseert dan weer de grote jaarlijkse braderie. Dit jaar zal de 20e editie plaatsvinden in het centrum van het dorp.

De braderiecommissie is deze ochtend al vanaf 4 druk in de weer met het klaarzetten van kramen in de straten, de voorbereidingen voor de catering, het opzetten van het springkussen en toewijzen van de kramen. Ook het plein van het Dorpshuis wordt weer sfeervol aangekleed. Een flinke klus die om 10.00 uur klaar moet zijn.

De 20e editie van deze braderie geeft aan dat er inmiddels veel ervaring is met organiseren. In de regio staat de braderie bekend als een van de grotere in het vroege seizoen. Met naar verwachting ruim 60 kramen is er weer een gevarieerd aanbod van artikelen.

Wie van snuffelen houdt kan een kijkje nemen op het plein van Dorpshuis Concordia. Daar is een vlooienmarktkraam en boekenkraam te vinden. Op het terras kunt u genieten van een kopje koffie, een glaasje fris of een broodje hamburger. Er zijn verschillende verlotingen en u kunt versgebakken oliebollen kopen. Voor de kinderen staat een springkussen klaar en wordt er geschminkt. Dit jaar worden ook stoere glitter-tattoos gezet.

Na het succes van vorig jaar zullen weer diverse muzikale optredens gegeven worden op het plein. Natuurlijk van ons eigen Concordia onder leiding van Bert Bakker, Thomas Eveleens en Alma Schurink. Daarnaast optredens van korpsen uit de omgeving.

Iedereen is van harte welkom om gezellig te kijken en luisteren op de Braderie Nijkerkerveen. De markt is van 10.00 - 17.00 uur geopend in de dorpskern en op het plein van Dorpshuis Concordia. U moet met parkeren wel rekening houden met de tijdelijke verkeersmaatregelen.