Workshop Veilig Internetten
Workshop Veilig Internetten Bibliotheek Nijkerk

Cursus Veilig het internet op in Bibliotheek Hoevelaken

donderdag 18 april 2024 14:00 tot 16:00

Hoe veilig is het internet, wat voor soort ellende kan je overkomen en hoe kun je dat voorkomen? Hoe veilig voel jij je als je het internet gebruikt? Met de toenemende complexiteit van online gevaren kan het internetten soms een bron van zorg worden. Daarom de twee-daagse cursus Veilig het internet op op 18 en 25 april in Bibliotheek Hoevelaken.

Deze interactieve cursus, gericht op het vergroten van het veiligheidsbewustzijn tijdens online activiteiten, is verdeeld over twee sessies van elk twee uur. Het biedt deelnemers waardevolle inzichten en praktische tips om op een veilige manier het internet te gebruiken.

De cursus is ontworpen om deelnemers te informeren over verschillende technieken die worden gebruikt om valse e-mails en schadelijke websites te identificeren. Door deel te nemen aan deze presentatie zullen deelnemers o.a. leren wanneer het veilig is om e-mails te openen en bijlagen te downloaden, en wanneer voorzichtigheid geboden is.

Details cursus Veilig het internet op

Locatie: Bibliotheek Hoevelaken 

Data en tijd: 

Donderdag 18 en 25 april, van 14.00 tot 16.00 uur 

Kosten: € 5,00 inclusief koffie/thee en een hand-out 

Aanmelden: www.bibliotheeknijkerk.nl 

Mis deze waardevolle kans niet om je online veiligheid te vergroten! Meld je vandaag nog aan voor de cursus Veilig het internet op in Hoevelaken.

Locatie