• Oto Nijkerk

Oto Nijkerk merkdealer Toyota

Advertorial

NIJKERK Toyota dealer Oto Nijkerk is een familiebedrijf dat in 1988 is opgericht door Evert, de vader van huidige eigenaar, Gert Gijtenbeek, die het bedrijf in 2007 officieel overnam. De medewerkers van het autobedrijf zijn van alle markten thuis.

Maureen van Goethem

De loopbaan van Gert Gijtenbeek bij Oto Nijkerk begon zo'n 21 jaar geleden. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in de werkplaats, heeft hij in 2002 de eerste stappen gezet om het bedrijf over te nemen van zijn vader. In de jaren die volgden en na diverse aanpassingen en verbouwingen, is het bedrijf uitgebreid uit tot middelgroot zelfstandig dealerbedrijf.

Oto Nijkerk heeft een hecht team medewerkers, dat van alle markten thuis is. Kosten noch moeite wordt gespaard om deskundigheid op peil te houden.

Medewerkers zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes en technieken. Daarnaast zorgen flexibiliteit, creativiteit, uitstekende onderlinge samenwerking en korte lijnen voor een daadkrachtige en probleemoplossende manier van werken. Gert: ,,Aftersales is bij Oto Nijkerk enorm belangrijk. Natuurlijk is het geweldig als iemand zijn (nieuwe) auto komt ophalen dat alles vlotjes verloopt en de nieuwe eigenaar zich nergens zorgen over hoeft te maken. Maar, wanneer er iets niet goed gaat, is het ook belangrijk dat het snel en naar volle tevredenheid wordt opgelost. Daarnaast behoort het tot ons vak dat we onze klanten (her)kennen als ze binnenkomen.''

Oto Nijkerk is Toyota dealer en heeft een grote klantenkring opgebouwd. Het aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte auto's. De vakkundige monteurs weten als geen ander welk onderhoud aan een auto moet gebeuren, zodat niets vergeten wordt en niet onnodig onderdelen vervangen worden.

Doel van de monteurs: de wagenbezitter zo snel mogelijk weer op weg helpen. ,,Service, kwaliteit en aandacht voor onze klanten vinden we erg belangrijk. Ze kunnen bij ons terecht voor een keuring, grote en kleine beurt of reparatie van een auto en bedrijfsauto'', aldus Gert. ,,Maar ook, het kopen, financieren, verzekeren en (private) leasen behoren tot de mogelijkheden.'' Oto Nijkerk heeft een eigen ophaaldienst. ,,Als een auto niet meer kan rijden, dan komen we die ophalen. Tussentijds kan er gebruik gemaakt worden van onze leenauto of (elektrische) leenfiets.''

Dat Toyota degelijke en betrouwbare auto's bouwt, is algemeen bekend. Het automerk heeft op dit moment 16 modellen. Een van de betrouwbaarste Toyota-modellen is de Prius, die zuiniger en schoner is dan zijn voorganger.

Toyota claimt met de nieuwe Prius de zuinigste hybride ter wereld in huis te hebben. En dat zonder de auto met een stekker op te hoeven laden.

Oto Nijkerk

Watergoorweg 63

3861 MA Nijkerk

Tel.: 033 - 245 3700

www.otonijkerk.nl