• Maureen van Goethem

SEFACILITY: Beveiliging op maat

Advertorial

HOEVELAKEN Betrouwbaar, loyaal en een ruime ervaring… Dat is wat je zoekt bij een beveiligingsbedrijf. Onlangs startte Sandra Dokter (41) haar eigen bedrijf SEFACILITY.

Toen zij van school kwam en nadacht over haar toekomst, werd zij door een vriend getipt op het werk in de beveiliging. ,,Wat hij vertelde sprak mij aan en daarom bezocht ik een open dag bij de Nederlandse Veiligheidsdienst'', vertelt Dokter. ,,Ik was enorm enthousiast geworden en daarom besloot ik met de opleiding te starten en de nodige papieren te halen.''

Nadat zij in 1997 alle diploma's behaalde die er voor een beveiligingsmedewerker te halen zijn, heeft zij bij uiteenlopende bedrijven ervaring opgedaan. Dokter: ,,Bij deze bedrijven op afwisselende locaties heb ik zoveel leuke ervaringen opgedaan. Dan werkte ik in de meldkamer van een bankinstelling, waar ik toezicht moest houden op honderden medewerkers en dan weer op een facilitair meldpunt van een zorginstelling. Daarna heb ik ook als secretaresse op een school voor beveiliging gewerkt en assisteerde daar bij het afnemen van de examens.''

DIENSTEN

Na de noodzakelijke screening ontving Dokter afgelopen voorjaar een vergunning van het ministerie van Veiligheid en Justitie om te starten met haar eigen bedrijf. SEFACILITY is een zeer flexibel, representatief en servicegericht bedrijf dat een breed pakket aan diensten biedt op het gebied van facility en beveiliging. Daarbij kan men denken aan het leveren van personeel zoals bijvoorbeeld receptionistes, telefonistes, beveiliging tijdens avondvergaderingen, feesten en evenementen. Het openen en sluiten van een bedrijfspand en levering van medewerkers voor receptie en servicedesk van bedrijfspanden, evenementencomplexen en hotels.

,,Wanneer je een evenement organiseert wil je graag dat alle bezoekers zich veilig voelen. Als eigenaar van een hotel wil je dat jouw gasten gastvrij ontvangen worden en rustig kunnen gaan slapen. En heb je een kantoor onder je hoede, dan wil je wel dat de inboedel ook na werktijd veilig achter slot en grendel ligt en blijft. 

De flexibele facilitaire ondersteuning kan ook interessant zijn voor bedrijven die te maken hebben met ziekte van werknemers of tijdens vakantieperiodes. ,,De ontvangst van gasten is één van de belangrijkste visitekaartjes voor een bedrijf. Goede receptionistes en beveiligers zijn per definitie professionals in het gastvrij onthalen van klanten, bezoekers en relaties en in het vriendelijk, snel en accuraat afhandelen van telefoontjes. 

FLEXPOOL

Voor de flexpool is SEFACILITY nog op zoek naar enthousiaste medewerkers. Voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de website van SEFACILITY. 

a [SEFACILITYDr. F.W. Klaarenbeeksingel 293871 XA HoevelakenTel.: 06-36185193www.sefacility.nl