• Arjan Klaver

Ros levert compleet assortiment

Advertorial

NIJKERK De woonretailers profiteren van de aantrekkende economie, het consumentenvertrouwen en de toename van het aantal 'woonbewegingen' als zij beleving, inspiratie en een compleet assortiment inclusief accessoires en diensten biedt. Zoals Ros Zonwering/Decorette woonatelier. Een woonwinkel vol inspiratie die niet meer weg te denken is in het gezellige winkelgebied van Nijkerk. „Consumenten komen hier graag als het interieur een totaalaanpak wenst."

Dit zegt Heinz Ros. Hij merkt dat het concept van Decorette Woonwinkel en daarmee ook het shop-in-shop concept met Ros Zonwering groeit. Een winkelformule die elke dag professioneel inspeelt op de klantvraag van morgen dankzij een alsmaar breder aanbod topmerken in het lager- midden- en hoger prijsniveau. „We zijn daarenboven trendsettend", steekt Ros van wal.

„Kijk, in onze showroom hebben we verschillende zitmeubels en wandkasten. Voor de consument vormen deze meubels behalve een comfortabele oplossing voor het interieur ook een aanknopings- en oriëntatiepunt bij de aankoop van de verschillende programma's vloerbedekking, wand- of raamdecoratie die we aanbieden. De uitgebreide collecties komen ook in de winkel volkomen tot haar recht. En als we het toch over trendsettend hebben. Wat dacht je van de stylepads van Dock Four. Stylepads zijn mooie, flexibele wandpanelen die de consument samenstelt. Combineer stijlvolle materialen en patronen met praktische functionals als haken, magazinehouders, whiteboardpanelen, boekenplanken of ene klok. Maak je muren helemaal jou, dus. De consument weet daarnaast ook de collectie van Nuture@Home te waarderen."

,,Geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen en structuren creëert dit merk duurzame interieur decoratie uit restmaterialen. De grondstoffen van bomen, planten, schelpdieren en restproducten worden gecombineerd tot prachtige, handzame wandpanelen gemaakt van hout, schors, kokosnoot, schelpen of mos uit IJsland. Het grote voordelen van ons team is dat we enorm flexibel zijn en de wensen van de klant direct praktisch kunnen vertalen in de juiste producten. Dat is ook de reden waarom we steeds meer worden ingeschakeld bij de totaalaanpak."

,,Zelf nemen we het advieswerk bij de klanten thuis voor onze rekening", licht Heinz Ros toe. ,,Voordeel van zo'n thuisadvies is dat we een beter beeld krijgen van de woning en zijn bewoners en dus een nog beter maatadvies kunnen leveren. Als de consument bij ons een keuze heeft gemaakt, is het overhandigen van de huissleutel genoeg. Onze stylisten en een vakbekwaam stoffeerdersteam gaan dan bij hen thuis aan de slag. We zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is. Daarnaast bieden we maatwerk voor alle type zonwering, maar ook voor rolluiken en terrasoverkappingen. We willen allemaal langer van het buitenleven genieten en juist binnen een zo comfortabel mogelijk klimaat creëren. Maar ook het gemak dient de mens dankzij de alsmaar voortschrijdende innovaties. Zo verdrijft de automatisering langzaam de handmatige bediening. We leveren verschillende besturingssystemen. De beste inspiratie voor interieur en exterieur begint bij Ros Zonwering/Decorette Woonatelier."