• cuisine4u.nl

Eerste pop-uprestaurant De Reistafel bij drukkerij

NIJKERK Nijkerk heeft sinds donderdag een pop-uprestaurant. Dit fenomeen ontstond al in meerdere plaatsen en Cuisine4U organiseert het nu in Nijkerk.

Een pop-uprestaurant kan overal ontstaan, op uitnodiging van bedrijven en particulieren die het leuk vinden om gasten te ontvangen. Iedereen kan inschrijven voor De Reistafel van Cuisine4U en het is altijd een verrassing waar men terecht komt. Alleen een datum en aanvangstijd staan op de website cuisine4u.nl. Deelnemers horen een paar uur van tevoren waar De Reistafel zal zijn.

De eerste Reistafel vond plaats bij VDR Druk & Print. Directeur Bertil van de Ridder was aanwezig bij het diner tussen de drukpersen en hield een korte presentatie over het bedrijf. Na afloop waren er lovende reacties over de verrassende plek en het diner.

Anna van Dasler en Marie-Christine Genty staan aan het roer van Cuisine4U. Door de cateringopdrachten en kookworkshops die ze geven belanden ze regelmatig op bijzondere plaatsen. ,,Door een pop-uprestaurant te organiseren kan iedereen meegenieten van al het moois dat Nijkerk te bieden heeft. Of dit nu een bedrijf is of een mooie achtertuin. De Reistafel kan overal staan, bord en bestek nemen de gasten zelf mee."

De dames zijn op zoek naar locaties voor hun pop-uprestaurants en roepen op zich te melden via de website voor tips. De volgende Reistafel is op zondag 1 mei, High Tea. De locatie blijft tot een paar uur voor aanvang een groot geheim. Inschrijven kan via de website.