• Rotary Nijkerk

Rotary Nijkerk houdt voor 21ste keer een golftoernooi

NIJKERK Rotary Nijkerk houdt vrijdag 29 september het inmiddels traditionele Golftoernooi voor het goede doel voor de 21ste keer. Ook dit jaar weer op het terrein van Golfclub Dorhout Mees aan de strandgaperweg te Biddinghuizen. De flights (van elk vier personen) strijden dit jaar weer om de eer en dragen daarmee hun steentje bij voor goede doelen waar Rotary Nijkerk zich hard voor maakt.

Een van die goede doelen is Rotaplast. Rotaplast Nederland helpt kinderen in ontwikkelingslanden. Kinderen met hazenlippen en/of open verhemeltes worden gratis geholpen. Vrijwilligers, medici en verpleegkundigen stellen hun tijd en vaardigheden om niet beschikbaar. Ook mensen met brandwonden, of zij die de functionaliteit van een ledemaat moeten missen, kunnen rekenen op gratis ondersteuning. (www.rotaplast.nl)

PROGRAMMA Na ontvangst met koffie en de inmiddels beroemde krentenmik vanaf 10.30 uur, kan iedereen nog even 'inslaan'. Nadat de lunchpakketten zijn uitgedeeld start de wedstrijd om 12.00 uur. Onderweg worden diverse hapjes en drankjes verzorgd die dit jaar worden aangeboden door belasting- en accountantskantoor Hoogenveen Luigjes. Na het golfen staat een aangeklede borrel klaar en is er gelegenheid tot douchen/omkleden voor diegenen die schoon en fris aan tafel willen voor het traditionele boerenpottendiner.

Tijdens het diner wordt een veiling gehouden van prachtige en ludieke items. Voor iedereen zit er wel wat tussen. Van metamorfoses, wijn en whiskypakketten tot een rondvaart per sloep en luxe kookworkshops of bandoptredens. Na een verloting en natuurlijk de prijsuitreiking van de winnaar van Rotary Golftoernooi 2017, wordt de dag rond 21.00 uur afgesloten.

OPGEVEN Inmiddels hebben zich twintig flights ingeschreven, maar er is zeker nog ruimte voor de sportieve netwerkers die wat willen doen voor het goede doel. Opgeven kan door een mail te sturen naar p.roodbeen.1@gmail.com of door te bellen met 06-54227757. DE grenfee en eten en drinken zijn inbegrepen.