• Hellas

Gedenkwaardige uitvoering Hellas

HOEVELAKEN Hellas heeft op zaterdagavond haar jaarlijkse dansvoorstelling in de sporthal op het Ridderspoor afgewerkt. Met de eigen dansshow Jazz-it-Up werd het een speciale avond met verrassende optredens waar meer dan 250 mensen van genoten.

​2017 is ook een bijzonder jaar voor Hellas. Het is de tiende keer dat ze Jazz-it-Up organiseerden en daarom waren er dit jaar ook 2 thema's! De dansers namen je mee op een reis rond de wereld en deelden zo hun interessante reisverhalen.

Sporthal Ridderspoor was omgetoverd tot een theater met showverlichting, coulissen, een mooi achtergronddoek en een grote tribune. Samengevoegd in een 2,5 uur durende show, lieten alle dansers zien waar zij het hele seizoen aan hebben gewerkt. Ouders, familie, vrienden en andere belangstellenden konden deze fantastische dansshow zeer waarderen. De avond kende ook een gedenkwaardig moment. Er werd stil gestaan bij het overlijden van Romy Nieuwburg. Romy was een trouw lid van de vereniging en haar dansgroep voerde voor dit moment een speciaal ingestudeerde dans op.