Zakelijk lezersnieuws

Walk&Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

Op vrijdag 17 november is er weer een Walk&Talk bijeenkomst in bibliotheek Nijkerk. Walk & Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Zij krijgen de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten.

Nijkerkse vergelijkingswebsite Slimster wint FD Gazellen Award 2017

De in Nijkerk gevestigde vergelijkingswebsite

Slimster

wint een prestigieuze FD Gazellen Award 2017 en behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Onderzoek Fortinet: IT-beveiliging heeft nog steeds onvoldoende prioriteit bij bestuurders

Fortinet, leverancier van cyberbeveiligings oplossingen, maakt vandaag de bevindingen bekend van zijn nieuwe Global Enterprise Security Survey.

Fortinet onderzoek laat zien: meerderheid bedrijven komt pas in actie na cyberaanval

Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in krachtig presterende oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt vandaag de bevindingen bekend van zijn nieuwe Global Enterprise Security Survey.

Renate's Pit bij Walk&Talk Nijkerk

Iedereen die op zoek is naar werk, is weer van harte welkom bij de Bibliotheek Nijkerk. Het onderwerp op vrijdag 20 oktober is lifestyle. Renate Simon van Renate's Pit geeft een presentatie hoe je energie krijgt en houdt in het dagelijkse leven. Het belooft een pittige bijeenkomst te worden.

Walk&Talk bijeenkomst voor werkzoekenden

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk

Iedereen die op zoek is naar werk, is weer van harte welkom bij de Bibliotheek Nijkerk. Het onderwerp op 15 september is inkomensondersteuning.

Nijkerks platform biedt recruitment 3.0 voor mkb'ers

Nijkerk is sinds kort de thuisbasis van een nieuw recruitmentplatform. FYGI - Happy Recruiters, onderdeel van de AccentCovebo Group, richt zich op het ondersteunen van bedrijven in het mkb.

TaalSteunPunt ontstaan uit burgerinitiatief

In de Stad Nijkerk van 30 augustus jl. stond op pagina 5 een artikel met de kop 'Meer Taalsteunpunten zijn nodig'. In dit artikel wordt gesteld dat het TaalSteunPunt op de Rehobothschool een jaar geleden is geopend. Dit is niet juist. Het TaalSteunPunt is ontstaan uit een burgerinitiatief.

Walk & Talk bijeenkomst voor werkzoekenden

Elevator Pitch bij Walk & Talk Nijkerk

Dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek Nijkerk

ID-DJ Entertainment behaalt Keurmerk Trouwen voor 4e keer op rij met hoge score

Nijkerk - Donderdag 6 juli heeft ID-DJ Entertainment voor de vierde keer het Keurmerk Trouwen gekregen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Zij hebben dit behaald met 97 van de 100 punten. Een hoge score en wederom een verbetering ten opzichte van vorig jaar.

Pagina's