Zakelijk lezersnieuws

ID-DJ Entertainment behaalt Keurmerk Trouwen voor 4e keer op rij met hoge score

Nijkerk - Donderdag 6 juli heeft ID-DJ Entertainment voor de vierde keer het Keurmerk Trouwen gekregen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Zij hebben dit behaald met 97 van de 100 punten. Een hoge score en wederom een verbetering ten opzichte van vorig jaar.

Kwart Nederlandse ouders ziet op tegen autovakantie

Voorkom reisfrustraties met het Blijrijders-pakket

Walk and Talk, bijeenkomst voor werkzoekenden

Walk & Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk. Deze keer op een andere locatie!!

Bio pannenkoekenbakactie

EkoPlaza Nijkerk viert de start van de zomervakantie met pannenkoeken voor groot en klein.

Nick (19) van start met eigen onderneming"ZomerOndernemer was de op stap die ik nodig had"

Dankzij deelname aan ZomerOndernemer vorig jaar lanceert Nick Idzenga, een 19-jarige MBO student uit Amersfoort, binnenkort zijn eigen bedrijf GreenZoom.

Djops+Co winnaar bedrijventoernooi SC Hoevelaken

Afgelopen zaterdag werd in Hoevelaken het jaarlijkse bedrijventoernooi gespeeld. Onder perfecte zomerse weersomstandigheden werd door 40 deelnemers uit Nijkerk en Hoevelaken een pittige maar sportieve competitie afgewerkt.

Walk- and Talkbijeenkomst voor werkzoekenden

Op vrijdag 16 juni is er weer een Walk & Talk bijeenkomst in de bibliotheek Nijkerk. Walk & Talk brengt werkzoekenden met elkaar in contact.

Nijkerkse Ondernemers behalen topomzet

Regionale en lokale ondernemers uit Nijkerk die zijn aangesloten bij netwerkorganisatie BNI hebben sinds oktober dit jaar een topomzet gegenereerd.

Walk & Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Nijkerk

Op vrijdag 19 mei is er weer een Walk & Talk bijeenkomst in de bibliotheek Nijkerk. Walk & Talk brengt werkzoekenden met elkaar in contact. Maandelijks op een vaste dag en tijd geeft een deskundige een introductie.

Ontspannen bij EkoPlaza Nijkerk

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei laat Nico Veenkamp van QiBalans het winkelend publiek kennismaken met zijn massagepraktijk. Hij trakteert klanten van de biologische supermarkt op een Chinese stoelmassage.

Pagina's