Zakelijk lezersnieuws

Koningsspelen voor het goede doel

Op Koningsdag, vrijdag 20 april, wordt het spannend op basisschool De Spreng in Hoevelaken. Want hoeveel geld zullen ze tijdens de Koningsspelen binnenhalen om het leven te verlichten van mensen die aan de spierziekte ALS lijden?

Walk and Talkbijeenkomst voor werkzoekenden

Op vrijdag 20 april is er weer een Walk & Talk bijeenkomst in bibliotheek Nijkerk. Walk & Talk is voor werkzoekenden, zij krijgen de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten.

Nationale Moed Dag 2018

Het Adler Netwerk Nederland organiseert op zaterag 21 april de Nationale Moed Dag in Amersfoort (Huis van Zuid, Robert Kochstraat 2, 3817 JM).

Walk and Talk voor werkzoekenden in bieb

Op vrijdag 16 maart is er weer een Walk & Talk bijeenkomst in de bibliotheek Nijkerk. Walk & Talk is voor werkzoekenden, zij krijgen de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten.

Een dag niet geLUST, is een dag niet geleefd

Het is eindelijk zover !

Grand Cafe LUST opent op 8 Maart zijn deuren.

Nijkerkse ondernemer wint prijs 'Beste Tuinpresentatie'

De Bosch - Op de jaarlijkse tuinbeurs Tuinidee 2018 in De Brabanthallen in Den Bosch presenteren zo'n 200 professionele tuinbedrijven zich aan particuliere en bedrijfsmatige tuinliefhebbers. Op de beurs is 'beleving' dit jaar het toverwoord…

ID-DJ Entertainment uit Nijkerk is de beste bruiloft DJ van Nederland

ID-DJ Entertainment wint Love Award voor beste bruiloft DJ van Nederland

BNI Bach organiseert ondernemersavond met Evert ten Napel

Netwerkorganisatie BNI Bach uit Nijkerk organiseert op dinsdagavond 13 februari een ondernemersavond. Er worden zo'n 150 bedrijven uit de regio verwacht. Sportverslaggever Evert ten Napel is te gast en zal deze avond spreken over topsport en ondernemerschap.

Jubilaris bij Opel - Ford dealer Broekhuis Nijkerk

"Jubilaris bij Broekhuis Nijkerk:

Feestelijke opening nieuw kantoor HoogeveenLuigjes Groep

'Dit nieuwe kantoor biedt ruimte voor groei en participatie in de internationale dienstverlening.' Dat zei Gerard de Gooijer, partner bij HoogeveenLuigjes Groep, bij de officiële opening van de nieuwe huisvesting op 2 januari.

Pagina's