Sport lezersnieuws

Korfballers Sparta pakken volle buit in Nijverdal

De selectie van Sparta speelde zaterdag in Nijverdal tegen het plaatselijke NKC'51. Na twee doelpuntrijke wedstrijden gingen zowel het eerste (22-25) als het tweede (17-21) met de volle buit aan de haal. Sparta 2 haalde hiermee de eerste broodnodige punten binnen.

Heren Flevo beginnen seizoen met gelijkspel

Het seizoen is weer begonnen en de heren mochten hun eerste wedstrijd uit-spelen in Amstelveen. Dit seizoen worden de heren van Flevo getraind door Corne van der Tang, waar mogelijk neemt hij ook de coaching voor zijn rekening. Dat was zaterdag niet mogelijk.

Flevo dames verliezen nipt

De eerste wedstrijd van het seizoen begon afgelopen zaterdag in Veenendaal tegen RZC. De dames van Flevo wisten niet wat ze konden verwachten en begonnen de wedstrijd met als doel lekker spelen en even aftasten wat de tegenstander doet.

Leren hardlopen in Hoevelaken

Hockeyclub Hoevelaken biedt - na het grote succes van voorgaande cursussen - wederom een cursus "Leren Hardlopen" aan voor zowel beginnende als gevorderde lopers op de zondagochtend. Het is een cursus van tien weken die gegeven wordt door enthousiaste gediplomeerde looptrainers.

Weergaloze tweede helft bezorgt Telstar/Dé Registermakelaar ruime zege

Achterstaan met rust en dan eindigen met zo'n stand en twee punten. Niemand had het verwacht of vermoed, maar het scorebord loog niet. In het tweede bedrijf ging Telstar/Dé Registermakelaar erop en erover, rondde uitmuntend af en zette Juventa te kijk, met een 29-17 eindstand als gevolg.

Spetterende zege Watergoor 1

Hoewel de uitslag (8-6) anders doet vermoeden, hebben de zaalvoetballers van Watergoor 1 hun seizoensouverture tegen Lenco's 1 vrijdagavond kinderlijk eenvoudig in winst om weten te zetten.

Leden HC Nijkerk in actie voor nieuw clubhuis

De bouw van het nieuwe clubhuis van Hockey Club Nijkerk is aanstaande. Om de aankleding van het clubhuis te bekostigen, gaan alle leden de komende maanden acties op poten zetten.

Leer of verbeter je mountainbike skills d.m.v. de cursus Start2Bike!

Mountainbiken wint sterk aan populariteit. Je fietst in de natuur op de onverharde paden. De afwisseling van het terrein, het sporten in de buitenlucht en de combinatie kracht en snelheid maken mountainbiken een schitterende sport voor jong en oud.

Geslaagde open dag Manege Slichtenhorst

Zaterdagmiddag 16 september was het zover. De open dag bij Manege Slichtenhorst. Ondanks regenachtige omstandigheden hebben veel mensen de open dag bezocht. Jong en oud heeft op deze dag kennisgemaakt met de paardensport.

Diverse demonstraties

Pagina's