Sport lezersnieuws

Makkelijk avondje voor Voice

De handbalheren van BvB-Groep/HV Voice hadden in hun thuiswedstrijd afgelopen zaterdag geen kind aan tegenstander Lelystad. De ploeg boekte met 25 - 8 een eenvoudige en ruime zege.

Sparta Korfbal weet niet te winnen in Ermelo

Afgelopen mocht de selectie van Sparta aantreden in Ermelo. Rivaal Dindoa stond op het programma, uit vorige ontmoetingen is gebleken dat deze wedstrijden meer dan alleen uit korfbal bestaan.

Watergoor wanhoopt niet

De zaalvoetballers van Watergoor 1 hebben woensdagavond in Putten met 4-2 verloren van de plaatselijke SV.

Tim Pater 50ste Badaboy-lid bij Dansschool Badabounce

Volgens zijn moeder telt hij vanaf zondag de nachtjes al af totdat hij op vrijdag weer naar de dansstudio van Badabounce in Nijkerk mag. En hoewel de teller alweer doorloopt is Tim Pater precies de 50ste Badaboy-lid. Om die reden kreeg hij van docent Jarno afgelopen week een goodiebag cadeau.

MedWay rent voor het leven

MedWay BV te Nijkerk, een detacheringsbureau voor zorgprofessionals, neemt in het Pinksterweekend van 2018 (19 t/m 21 mei) deel aan de Roparun. Het 'MedWay Running Team' zal met een totaal afstand van 527 kilometer van Parijs naar Rotterdam hardlopen.

Strijdlustig Sparta boekt knappe zege op ASVD

In de eerste wedstrijd van het zaalseizoen stond de korfballers van Sparta direct een pittige tegenstander te wachten. ASVD uit Dronten acteert op het veld in de subtop van de overgangsklasse en mag daarom beschouwd worden als één van de titelkandidaten in de 1e klasse C.

Valse start voor Telstar/Dé Registermakelaar 1

De competitiestart in de zaal had Telstar/Dé Registermakelaar 1 zich anders voor gesteld. Buurman ODIK uit Barneveld kwam langs en liet niets heel van de Hoevelakense intenties. Na een 7-16 ruststand werd het uiteindelijk maar liefst 14-31.

Flevo zwemt in Harderwijk

Zaterdag 11 november zwommen de wedstrijdzwemmers van Flevo in Harderwijk  mee in de meerkamp competitie.

Nipt verlies Flevo heren

Nadat er vorige week gewonnen was gingen de heren vol goede moed de wedstrijd in. De Nijkerkers speelden uit in Amsterdam en werden deze wedstrijd gecoacht door Corné van der Tang.

Pagina's