Sport lezersnieuws

Nieuwe hoofdsponsor Nijkerkse TrimZwemVereniging

Sinds 28 mei maakt de Nijkerkse TrimZwemVereniging naar volle tevredenheid gebruik van het nieuwe Jaap van der Krolbad. Tegelijkertijd heeft de vereniging ook een nieuwe hoofdsponsor aan zich weten te binden; Haan Textieldiensten.

Activiteiten voor jonge mantelzorgers

Stichting Jeugd- en jongerenwerk Nijkerk en Stichting Sigma Nijkerk slaan hun handen in ??n om leuke activiteiten voor jonge mantelzorgers te realiseren. Ons doel is om structureel activiteiten aan te bieden voor deze doelgroep.

Sport-en Spelmiddag voor pleegkinderen

Uitnodiging Zaterdag 30 juni wordt er een sport-en spelmiddag georganiseerd in sporthal Strijland te Nijkerk. Deze middag is speciaal bedoelt voor kinderen van pleeggezinnen uit Nijkerk en omgeving. De kinderen zijn welkom van 13.00 tot 15.00 uur en is voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Superdag voor AVN-junioren op Gelders Kampioenschap

Zaterdag 9 juni werd in Ede het Open Gelders Overijssels Kampioenschap Atletiek voor D- en C-junioren gehouden. Deelname van Atletiekvereniging Nijkerk (AVN) met atleten Amber Schmidt, Emma Comellas ter Haar en Stefan Hendriksen leidde tot mooie prestaties.

Thuisblijverstoernooi NIjkerkse Tennisclub

Covebo Thuisblijverstoernooi bij 110-jarig NTC

Het thuisblijverstoernooi is dit jaar van 23 t/m 27 juli en staat in het teken van het 110-jarig bestaan van de Padel- en Tennisvereniging Nijkerkse Tennis Club (NTC).

Zomer Challenge bij Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging

De Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging (NTC) biedt deze zomer een zeer aantrekkelijk lidmaatschap aan voor 3 maanden tennis of padel. Tijdens de Zomer Challenge speel je gedurende de maanden juni tot en met september voor maar € 47,50 deze sporten.

Zomer Challenge

Sparta Nijkerk JO9-4 kampioen

Op zaterdag 9 juni speelde Sparta Nijkerk JO9-4 in Nunspeet het Jumbo-Dijkstra Pupillentoernooi. Het team bestaande uit Dennis, Fedde, Joel, Roy, Stefan, Thijs en Wilbert had in de eerste wedstrijd tegen VV Berkum de grootste kansen, echter bleef de score tot 1-1 beperkt.

Eerste Swing Inndag groot succes

Zaterdag 9 juni vond de 1e editie van de Swing Inndag plaats in Sporthal Watergoor. Swing Inn Nijkerk en Swing Inn Ermelo zijn dansgroepen voor mensen met een beperking, opgestart en lesgegeven door Marieke den Uijl.

Vijf podiumplaatsen voor wedstrijdgroepen Badabounce

Afgelopen vrijdagavond was het vijf keer raak voor de wedstrijdgroepen van dansschool Badabounce tijdens Prove Your Move in Dronten.

Sparta Nijkerk JO14 kampioen

afgelopen weekend is Sparta Nijkerk JO14 kampioen geworden. 

Pagina's