Sport lezersnieuws

Teleurstellende nederlaag Sparta Nijkerk VR1

Net als in de thuiswedstrijd heeft Sparta Nijkerk VR1 ook de uitwedstrijd zaterdag in Oldebroek met 3-2 verloren van Owios VR1. En dat was verdiend, omdat de Spartanen totaal niet in de wedstrijd zaten en het op het mentale vlak flink lieten afweten.

 

Wedstrijdteams Badabounce naar Nederlandse finale Dance Competitions

Op zondag 13 mei zullen twee teams van dansschool Badabounce deelnemen aan de Nederlandse finale van Dance Competitions Nederland in de Stadsschouwburg van Haarlem.

Vakantie activiteiten De Voetbalschool

De Voetbalschool organiseert aanstaande meivakantie verschillende activiteiten in Amersfoort en Hoevelaken. Kinderen van 5 t/m 18 jaar kunnen voetballen op onderstaande locaties: - 30/4 t/m 2 mei: vv Hoogland - 1 t/m 3 mei: SC Hoevelaken - 2 t/m 4 mei: CJVV

Net geen finale voor jeugd REGA

Zaterdag 14 april werd in Nijkerk de tweede halve finale voor het Nederlands kampioenschap voor jeugdteams tussen REGA en HTTV-070 gespeeld.

 

Donderdag ideale padelavond

Voor alle sportievelingen van Nijkerk en omgeving die graag kennis maken met padel, de snelst groeiende sport ter wereld, is het aanstaande donderdag weer vrije inloop bij de Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging NTC.

Dance Battle Hellas weer een succes

Zaterdag 14 april was alweer de derde editie van de Hellas battle in de Stuw te Hoevelaken. De dansers en turnsters gingen de battle tegen elkaar aan wat leidde tot spetterende en mooie optredens!

Schakers verrassen op NK snelschaken voor clubteams

Zaterdag verraste het team van het Hoevelakens Schaakgenootschap in de 2e groep van het NK snelschaken voor clubteams met een knappe derde plek. Daan en Gerben van Pel en Dirk en Martin Veldhuizen wisten sterke teams als Hoogland, Barnveld en de Scheve Toren achter zich te houden.

Surf Heren 1 overwint zichzelf, Dames 1 verrast wederom!

Op de laatste thuisdag van volleybalvereniging Surf hebben de beide vlaggenschepen uitstekende zaken gedaan! Heren 1 rekende met 4-0 af met hun ‘angstgegner’ Ormi uit Epe, terwijl Dames 1 op het veld naar huis VZK met 4-0 huiswaarts stuurde.

Surf Meisjes A1 Kampioen

Zaterdag 14 mei is er een nieuwe foto bijgeplaatst in de Gallerij Der Groten van volleybalvereniging Surf: Meisjes A1 tikte in een eenvoudige wedstrijd het kampioenschap overtuigend met 4-0 binnen.

Selectie NGV Excelsior eerste op NK jazzdans

Zaterdag 14 april heeft de selectie tot en met 16 jaar de eerste plaats behaald in de finale van het NK jazzdans te Dordrecht. De debutanten in deze leeftijdscategorie hadden zich in de voorrondes als tweede geplaatst voor de finale.

Pagina's