Sport lezersnieuws

Gratis clinic sportvoeding

Sportvoeding, wil jij beter worden in je Sport ?

Speciaal voor jou organiseren wij, Sportiva en Fortius Fysiothrapie, een gratis clinic over sportvoeding.

In voorbereiding op Jumping Indoor Nijkerk

Vanaf 21 februari is het weer zover, Jumping Indoor Nijkerk gaat van start!

Sparta terechte winnaar in topper

Afgelopen zaterdag stond voor de Nijkerkers een ware topper op het programma, winst betekende titelkansen en bij een verlies zouden zij afhaken. Na een zenuwachtig begin, kwamen de Spartanen steeds beter in hun spel en speelde ASVD uit Dronten op sommige momenten compleet van de mat.

Flevo dames spelen gelijk tegen Rheden

Na een korte winterstop mochten de dames het nieuwe jaar thuis beginnen, in het oude vertrouwde Bad Bloemendal. Helaas zonder de nodige ondersteuning van Sportcafé Bloemendal.

Telstar/Dé Registermakelaar maakt het ODIK niet lastig genoeg

Afgelopen zaterdag bleek ODIK niet voor niets de ongeslagen koploper. Ondanks een verdedigend plan, stond het met rust al 17-8 voor de thuisploeg. De tweede helft was iets beter, maar het krachtverschil was te groot om er een interessant duel van te maken. Eindstand 33-20.

Clinic voor de Halve van Nijkerk

Atletiekvereniging Nijkerk (AVN) organiseert voor de vierde keer een clinic ter voorbereiding op de Halve van Nijkerk van zaterdag 21 april.

Start hardlopen met AVN

Voor wie actief het nieuwe jaar in wil, organiseert Atletiek Vereniging Nijkerk weer een starterscursus hardlopen. Onder begeleiding van ervaren trainers bouw je in zeven weken conditie op om 5 kilometer achter elkaar te rennen.

Osteopathie Mennes nieuwe sponsor HC Nijkerk

HC Nijkerk heeft onlangs een nieuwe sponsor verwelkomd. Osteopathie Mennes wil de praktijk promoten door de ondersteuning, omdat sport en beweging zoals bij hockey naadloos aansluiten bij de doelen.

Surf heren 1 wint topper om koppositie

De eerste krachtmeting tegen VZK uit Wezep heeft geleid tot een verdiende 3-1 overwinning voor de Surf-mannen. Met name het snelle combinatiespel van de Hoevelakers bleek toch een bruggetje te ver voor de Wezepers. Surf nadert hiermee de nummer 1 (dat is VZK) tot 2 punten.

Surfdames winnen eerste wedstrijd van het seizoen

De fans moesten even geduld hebben, maar de eerste overwinning van de volleybalsters van Surf dames 1 is binnen! Afgelopen zaterdag werd SDS uit Voorthuizen verslagen met een krappe 3-2.

Pagina's