Sport lezersnieuws

Voetbal & Keeper 3-daagse 'Play the Spanish way' bij Hoevelaken

Ook deze vakantie organiseert De Voetbalschool weer een fantastisch evenement in Hoevelaken.

Bowie Hagen Nederlands jeugd kampioen 2017 IJslandse paarden

Persbericht, 3 juli 2017

Mooie prestaties op Nederlandse Kampioenschappen Jeugd IJslandse Paarden 2017 in het Drentse Noord-Sleen

Midzomertoernooi NijeBoulers geslaagd

Zaterdag hield de jeu de boulesvereniging De NijeBoulers op haar accommodatie het Midzomertoernooi. Uit de gehele regio namen teams deel aan dit toernooi. Na 6 speelronden werden Alwin Arkenbout en Joop Jansen van de Veenendaalse vereniging "Les Sabot" winnaars.

Dansers van Badabounce Streetdance stralen tijdens eindshows in Theater Harderwijk

Nog nooit was het zo druk bij de twee eindvoorstellingen van dansschool Badabounce Streetdance afgelopen zaterdag in Theater Harderwijk.

Sportieve strijd parktijkscholen

Vrijdag 9 juni 2017 heeft de Regionale Sportdag weer plaatsgevonden. Deze dag stond, zoals bij voorgaande 26 edities, het samenwerkingsverband tussen Praktijkscholen uit de regio centraal.

Eerste Nijkerkse TC Padeldirect.nl Open succes

Het eerste grote PADEL toernooi bij NTC was een groot succes! Vier dagen lang speelden zo'n 50 spelers in drie categorieën om de prijzen.

Sparta Nijkerk JO9-1 verdienstelijke beachvoetballers

Zaterdag traden de spelers van Sparta Nijkerk JO9-1 aan tijdens het breachsoccertoernooi op strand Hulkesteijn. Het werd een mooi en spannend toernooi, waar Jonger Oranje de hoofdprijs won. De Nijkerkers eindigden na een verloren penaltyreeks tegen Vitesse op de vierde plaats.

Sterk competitiedebuut voor Oranje tennissers TV Sparta

De voorjaarscompetitie 'World Tour voorjaar 2017' werd zondag prima afgesloten door de jonge tennissers van TV Sparta. In de oranje competitie bleken de debuterende competitiespelers prima talenten. Ze eindigden op de tweede plaats.

Wedstrijdgroepen dansschool Badabounce Streetdance domineren in Flevoland

Afgelopen zaterdag was het vier keer raak in Dronten voor de wedstrijdgroepen van dansschool Badabounce uit Nijkerk.

Kampioen Nationale Gehandicapten Zwemcompetitie

Marieke van Soest uit Nijkerk is er in geslaagd op zaterdag 24 juni ondanks een moeilijke start op het eerste nummer ( vrije slag) om eerste te worden in de Nationale Zwemcompetitie voor gehandicapten in de klasse Dames senioren.. Zij won met een ruime voorsprong.

Pagina's