Lokaal lezersnieuws

Jaarlijkse Nijkerkse boekenmarkt

Rond de 30 kramen met oude boeken tegen een decor van oude panden, een beek en bomen.

Margriet Spee 10 jaar gastouder in Nijkerk

Deze maand is het precies 10 jaar geleden dat Margriet Spee uit Nijkerk zich inschreef als gastouder bij DOL FIJN. Margriet heeft in al die jaren vele kinderen in de opvang gehad, met veel enthousiasme, inzet en kennis oefent zij haar vak uit. Steeds meer ouders kiezen voor een gastouder.

Orgelconcert van Jaap Zwart met gedenkwaardige muziek

Jaap Zwart geeft op dinsdagavond 1 augustus een concert op het Van Deventer-orgel in de Grote Kerk in Nijkerk. Hij speelt een boeiend programma met bekende en minder bekende werken, waarmee hij de Reformatie en de componisten Hendrik Andriessen en Albert de Klerk herdenkt.

Smartlappenkoor zoekt accordeonist

"Uit Het Leven Gegrepen" is een (gemengd) Smartlappenkoor uit Hoevelaken, bestaande uit 65 leden. Het koor treedt 12 à 15x per jaar op bij o.a. festivals, feestavonden en verzorgingshuizen.

Bibliotheek helpt bij inburgeringsexamen

Oefenen voor het inburgeringsexamen kan nu ook in de bibliotheken van Nijkerk en Hoevelaken. Op de computers kan een speciale training gedaan worden.

Amivedi: registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Hoevelaken: Wit/zwarte poes(Gr. Middendorp)Cypers/grijs/witte poes(Parklaan)

Vermist in Nijkerk: Witte poes(Prinsenweg)Zwart/witte kater (van Rensselaerstraat)

Gevonden in Hoevelaken: 2 kittens(Hoevelakerveenweg)

Info:088-0063311 of nijkerk@amivedi.com

Juf Dineke gaat met pensioen

Donderdag 6 juli heeft juf Dineke na ruim 20 jaar afscheid genomen van de peuteropvang PCO Gelderse Vallei. Maar niet alleen juf Dineke nam afscheid, de peuters namen ook afscheid van het Snaterhok. Peuteropvang het Snaterhok gaat namelijk verhuizen.

Vakantiespektakel al 45 jaar jong

Zoals elk jaar is de Stichting Vakantiespektakel Nijkerk druk geweest om een leuk en afwisselend programma te bedenken voor de laatste week van de basisschoolvakantie.

Tip College Nijkerk ontvangt Keurmerk Blik op Werk

Op donderdag 06 juli 2017 heeft het Tip College Nijkerk (Instituut voor Taal, Integratie en Participatie) feestelijk het cursusjaar afgesloten met een bezoek van wethouder Nadia Aboyaakoub-Akkouh.

Zomerconcert Concordia met bijzonder jubileum

Op woensdag 5 juli luidde Concordia Nijkerkerveen de vakantie in met een gezellig zomerconcert. Bezoekers werden bij aankomst getrakteerd op vers gezette koffie en konden vervolgens onder een gezellige avondzonnetje genieten van de muziek van orkest en malletband en van de majorettes.

Pagina's