Lokaal lezersnieuws

Verzoeknummers gezocht voor orgelconcert Jan Hage

Jan Hage, de organist van de Dom in Utrecht, verzorgt op dinsdag 17 juli het derde orgelconcert in de orgelconcertserie 2018 van de Grote Kerk. Het concert is bijzonder, omdat de organist een verzoekprogramma speelt.

Trekkertrek deelt cheques uit

De trekkertrek Nijkerkerveen, welke gehouden is op 7 april jl heeft de cheques aan de goede doelen uitgereikt. Maar liefst 4500 euro werd er uitgedeel dit jaar, op de feestavond voor vrijwilligers en sponsoren.

3 x Vaderdag in Nijkerk

Nijkerk – De Vaders die boodschappen doen in Nijkerk hebben grote kans dat ze vandaag en anders morgen getrakteerd zijn of nog worden.

Restaurant Peacock’s schenkt 700 liter schoon drinkwater per verkochte fles tafelwater

Samenwerking met MADE BLUE combineert eerlijk uit eten met het helpen van een ontwikkelingsland

Plezier in zingen staat voorop

Maandag 11 juni hield HoeVocaal de laatste repetitie van dit seizoen. Bij deze repetitie waren gasten uitgenodigd die met eigen oren konden vaststellen dat het koor in het korte bestaan behoorlijke vorderingen heeft gemaakt.

Klipperaak Disponibel ligt twee weken in binnenhaven van Nijkerk

Donderdag 14 juni werd de dubbelexpositie ‘Nijkerk en de Zuiderzee’ feestelijk geopend door de commissaris van de Koning, de heer Clemens Cornielje. In Museum Nijkerk is de expositie te zien tot eind december en in Stoomgemaal Arkemheen t/m eind oktober.

Brand in uitkijkhokje badmeester Bad Bloemendal Nijkerk

NIJKERK - Woensdag 13 juni mstreeks 19:45 uur werd de Nijkerkse brandweer gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand bij het voormalig Bad Bloemendal aan de Bloemendaalseweg in Nijkerk.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Nijkerk:       Geel/bruin/witte kanarie                                                                &nb

Ondernemerspeloton trotseert hitte in 100 km-wielertocht

Op donderdag 7 juni vond de Alfa-wielrenners masterclass plaats. Alfa organiseerde deze wielertocht van 105 km in samenwerking met het Dutch Food Valley Cycling Team.

Ontdekkingstocht door de binnenstad van Nijkerk

Wat is Nijkerk toch een mooie stad! Heb je wel eens echt om je heen gekeken bij het wandelen door de binnenstad?

 

Pagina's