Lezersnieuws

Afscheidsreceptie Will Roest

Welk turn(st)er heeft nou geen les van Will Roest gehad? Will is namelijk al 65 jaar lid en 50 jaar vrijwilligster bij onze vereniging. Helaas moet Will nu afscheid nemen van het lesgeven. Om Will daarvoor te bedanken is deze afscheidsreceptie georganiseerd.

Sparta Nijkerk VR1 krijgt geen grip op nummer 11 WHC

De vrouwen van Sparta Nijkerk hebben zaterdag een 6-2 nederlaag moeten incasseren tegen kampioen WHC VR1. Dat kwam vooral door de zeer snelle en behendige nummer 11 van WHC, die maar liefst 5 keer wist te scoren.

 

Het hoofd boven water: standaardwerk over de polder Arkemheen

De polder Arkemheen is een prachtig stukje Nederland, maar ook een stukje Nederland met een boeiende geschiedenis.

Laatste kans om het Carel Kraayenhof Ensemble te zien

Bandoneonist en componist Carel Kraayenhof, die in juli een Edison krijgt voor zijn hele oeuvre, toert dit theaterseizoen met het Carel Kraayenhof Ensemble de Nederlandse theaters af. Na deze voorstellingen valt na dertig jaar definitief het doek voor het Carel Kraayenhof Ensemble.

Adembenemede acrobatiek en geweldige stunts

De beste circusacts, een luchtige afwisseling van vaudeville, de prikkeling en oh-la-la van een burlesqueshow en de beukende beats van een stevig rockconcert: de voorstelling ‘Limbo’ van het Australische gezelschap Strut & Fret heeft het allemaal!

Veertig jaar samenwerking tussen Amersfoort Jazz en Flint

Dit jaar is de veertigste editie van Amersfoort Jazz én dit theaterseizoen bestaat Flint veertig jaar. Amersfoort Jazz hield de allereerste editie van het festival in het Amersfoortse theater.

Annelijn Scherff, 17 mei 2018De geschiedenis van Nijkerk in 59 medailles

Ter gelegenheid van het aanstaande jubileum van de Veluwe Wandeltocht (op 26 mei 2018 wordt de zestigste editie gelopen) heeft Museum Nijkerk haar collectie medailles van de Veluwe Wandeltocht digitaal ontsloten.

Eerste Nijkerkse Scholieren Flitstriatlon

De triatlonafdeling van Atletiekvereniging Nijkerk (AVN) organiseert vrijdagmiddag 25 mei de eerste Nijkerkse Scholieren Flitstriatlon.

Kaartverkoop Jochem Myjer en Youp van ’t Hek via GUTS

In het aankomende theaterseizoen staan Jochem Myjer en Youp van ’t Hek weer op het toneel van Flint. De verkoop voor deze voorstellingen start voor beide cabaretiers op vrijdag 25 mei via GUTS.

Fiets en win bij TUI Nijkerk

Maak kans op 2 reischeques bij TUI Nijkerk!

2 juni is in Nijkerk de eerste wielerronde ?Ronde van Nijkerk? en in de aanloop naar dit event hebben wij 2 leuke acties. ????? Fiets zover mogelijk in 2 minuten ????? Ontdek Nijkerk en omgeving met de fiets.

Pagina's