Lezersnieuws

Telstar/Dé Register Makelaar 1 handhaaft zich in bloedstollende wedstrijd

Het was erop of eronder voor het vlaggenschip. Er moest gewonnen worden om lijfsbehoud veilig te stellen. En dat gebeurde. Onder luide aanmoediging van alle meegereisde supporters, werd een achterstand weggepoetst en een voorsprong van vier doelpunten gepakt. Einduitslag 21-17.

SAVE THE DATE

Komt u dinsdagavond 17 april ook naar het Vrijwilligersplein? Hét plein waar vraag & aanbod voor vrijwilligerswerk bij elkaar komt!

Heren Flevo verliezen nipt

De heren van Flevo stond een zware wedstrijd te wachten tegen de nummer 2 in de competitie, de Snippen in Amstelveen. De thuiswedstrijd werd eerder dit seizoen nipt met 14-13 gewonnen. Zonder coach gingen de heren op weg. Het team werd aangevuld door Sietse Visscher.

Dames Flevo winnen ook in Aalten

De Nijkerkse dames mochten afgelopen zaterdag naar het bijna in Duitsland gelegen Aalten. Eerder dit seizoen werd de thuiswedstrijd tegen Natare gewonnen met 13-3. Het team werd aangevuld met Leonie van Keulen.

Goede prestaties voor leden van Menclub De Lange Boom 

Afgelopen twee weekenden stonden in het teken van de Indoor Kampioenschappen Mennen van het District Oost voor de Dressuur en Vaardigheid.  Zaterdag 10 maart streden de paarden in Ermelo voor een mooie plek op het schavot, helaas werden er geen kampioenstitels gehaald door de Nijkerkers.

Dance2Impress trofee voor Hellas!

Afgelopen zondag 18 maart 2018 hebben 2 dansgroepen van Hellas Hoevelaken hun dansen laten zien op de Dance2demo in Almelo tijdens de ochtendprogramma.

Feestelijk jubileumconcert 70-jarig Concordia

Concordia Nijkerkerveen maakte een waar feest van haar jubileumconcert. In de bomvolle Baggelaar werden de bezoekers getrakteerd op een gevarieerd programma. Speaker Harrie van der Sanden wist daarbij het publiek weer prima te vermaken.

Voice zet grote stap naar kampioenschap

De handballers van BvB-Groep/ HV Voice hebben een grote stap gezet naar het kampioenschap door de lastige uitwedstrijd tegen HCLB in Baarn te winnen. Het team moet nog één horde nemen om de titel op te kunnen eisen.

SDS Voorthuizen snoept puntje van Surf Heren 1 af.

HOEVELAKEN – De atleten van het Surf Mannencorps hebben afgelopen zaterdag weer goede zaken gedaan door SDS uit Voorthuizen met 3-1 te pijnigen. Eenvoudig was het niet: Het had ook maar zo in 2-2 kunnen eindigen.

Pagina's