Lezersnieuws

leerlingenvervoer Valleihopper

niet geheel terecht dat het vervoer slecht loopt, ik rij zelf een route en loopt gesmeerd, maar daar hoor je niemand over. altijd het negatieve eerst. jammer. Transvision is de boosdoener, die regelt het vervoer. het is toch belachelijk dat als ik mij aanmeld in de auto, geen route binnen krijg.

Hardlopen en nordic walking voor beginners

Samen aan je conditie werken is gezelliger. Daarom organiseert AVN na de zomervakantie weer beginnerscursussen hardlopen en nordic walking voor alle leeftijden.

Ervaren trainers zorgen voor de juiste begeleiding en het voorkomen van blessures.

Huiswerkinstituut Nijkerk start het schooljaar met inloopdagen

Op donderdag 24 en vrijdag 25 augustus starten wij het nieuwe schooljaar met inloopdagen. Wij begeleiden leerlingen en studenten van het voortgezet, middelbaar en hoger (beroeps)onderwijs. Als u in onze begeleiding geïnteresseerd bent wandel dan gerust tussen 13:00 en 19:00 uur bij ons binnen!

Uitbreiding dansactiviteiten bij UVV Nijkerk

Voor het nieuwe seizoen heeft UVV Nijkerk haar dansactiviteiten uitgebreid. Vanaf dinsdag 5 september is er een mogelijkheid tot het inschrijven voor het stijldansen bij UVV. Dit is een nieuw te starten groep en bedoeld voor de gevorderde danser.

Burgers, Boeren en Buitenlui komen tot rust in polder Arkemheen

Bij, in en om het stoomgemaal Arkemheen vindt zaterdag 9 september van 11 -16 uur voor de tiende keer een gezellige oude ambachtenmarkt+ plaats.

43e Fietstocht Hartstichting

Zaterdag 2 september 2017 wordt de 43e fietstocht voor de Hartstichting georganiseerd door de afdelingen Hoevelaken en Zwartebroek/Terschuur van de Nederlandse Hartstichting. De fietstocht is ongeveer 43 km lang. Met deze route waan je je echt een dagje op vakantie in eigen land.

Kom zwemmen bij Flevo !

Wil jij naast je school/studie lekker sporten kom dan zwemmen bij Flevo.

MasterChef Holland winnares Hilde serveert Afternoon Tea in de Wijngaard Aan de Breede Beek

AFTERNOON TEA BIJ VAN BUBBELS TOT DESSERT: WIL JE PROEVEN

Zet de tijd even stil en geniet van de charme en de rust van Wijngaard aan de Breede Beek, terwijl je geniet van onze limited editie Zomer Afternoon Tea.

NIETS IS WAT HET LIJKT

Meet & Greet Geocachers

Zaterdag 19 augustus was het Internationale Geocaching dag. 's Avonds kwamen in het stadpark van Nijkerk geocachers uit Nijkerk en omgeving bij elkaar voor een gezellige ontmoeting. Zo'n 50 personen waren zaterdag aanwezig.

IVN Natuurcursus voor ouders en grootouders

IVN Nijkerk organiseert dit najaar voor ouders en grootouders van kinderen in de groepen 1,2, en 3 de cursus "Natuurouder".

Pagina's