Lezersnieuws

Kerstnachtdienst op de Hoef

Evangeliegemeente De Deur aan de Algolweg 20 in Amersfoort op de Hoef houdt op Kerstavond (24 december) om 19:00 uur een Kerstnachtdienst. Er zijn flyers uitgedeeld om de mensen van omliggende buurten uit te nodigen om samen te komen en stil te staan bij de kerstboodschap.

Officiële start CPO De Woongaard

Op woensdag 13 december werd op een winterse bouwplaats aan de Doornsteeg het officiële startschot gegeven aan CPO De Woongaard in Nijkerk. Jonge toekomstige bewoners metselden symbolisch de eerste steen.

Curves Nijkerk zet zich in voor Glazen Huys

Donderdag 14 december organiseerde Curves Nijkerk haar jaarlijkse running dinner. Hierbij gaat de opbrengst naar een goed doel en dat is net als vorig jaar het glazen huys Nijkerk. Bijna 60 dames gingen langs diverse restaurants waar ze overal konden genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Vrijwilligers en beroepskrachten gediplomeerd Leider Sportieve Recreatie.

Op woensdag 13 december heeft wethouder Nadya Aboyaakoub aan acht vrijwilligers en beroepskrachten het diploma Leider Sportieve Recreatie uitgereikt in het jongerencentrum Chill-Out in Nijkerk.

De Jukebox van Bach in de bibliotheek in Nijkerk

Deze winter, van 1 oktober tot eind maart, is Bibliotheek Nijkerk op zondag open. Tussen 13.30 en 16.30 kunnen Nijkerkers boeken ruilen, kranten en tijdschriften lezen, studeren of elkaar ontmoeten. Om de andere week is er een klein concert tussen 15 en 16 uur.

Gespreksgroep voor stiefmoeders: een schot in de roos

Een samengesteld gezin is een kwetsbaar gezin, en stiefmoeder zijn is een flinke uitdaging. Om die reden is een start gemaakt met een reeks van gespreksgroepen voor stiefmoeders. De eerste gespreksgroep is inmiddels afgerond. Het bleek zeker in een behoefte te voorzien.

Telstar/Dé Registermakelaar in spannende slotfase langs Rigtersbleek

Afgelopen zaterdag werden de degens ditmaal gekruist met Rigtersbleek. In een wedstrijd waarin beide ploegen nauwelijks voor elkaar onder deden, trok Telstar/Dé Registermakelaar in een bloedstollend slot aan het langste eind: 21-20.

Buren hebben sneeuwpret

De buren van "de Bosparel" in Nijkerk hebben maandagavond hard gewerkt aan deze enorme kerstboom van sneeuw. Het bouwwerk is 2,5 meter in doorsnede en ruim 3 meter hoog geworden.

Buren hebben veel sneeuwpret

De Buren van "de Bosparel" in Nijkerk hebben maandagavond hard gewerkt aan deze enorme kerstboom (2,5 meter in diameter, ruim 3 meter hoog). Omdat dit aan het begin van de wijk is gelegen, wensen zij hiermee op ludieke wijze alle passanten alvast een fijne kerst toe.

Kerstviering zondagsschool

Kerstfeestviering zondagsschool

We kennen allemaal wel het gezegde: "Wie wat bewaart", die heeft wat. En wij Nederlanders zijn goed in het bewaren van dingen waar we maar geen afstand van kunnen doen.

Pagina's