• Keurmerk Trouwen (NTBO) voor ID-DJ Entertainment

    ID_DJ Entertainment

ID-DJ Entertainment behaalt Keurmerk Trouwen voor 4e keer op rij met hoge score

07-07-2017, 11:01 | Lezersnieuws | Corin van den Hoogen

Nijkerk - Donderdag 6 juli heeft ID-DJ Entertainment voor de vierde keer het Keurmerk Trouwen gekregen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Zij hebben dit behaald met 97 van de 100 punten. Een hoge score en wederom een verbetering ten opzichte van vorig jaar. Een groot deel van de evenementen van ID-DJ Entertainment bestaat uit bruiloften, het Keurmerk is dus erg belangrijk. NTBO zegt: ''Jullie mogen trots zijn op zo'n mooi resultaat.''

Dat zijn de eigenaren Dennis & Corin van den Hoogen dan ook zeker, want het Keurmerk Trouwen staat voor professionele, innovatieve en betrouwbare bedrijven in de trouwbranche. Deze bedrijven hebben het Keurmerk Trouwen verdiend omdat ze met hoge cijfers de bedrijfsscreening hebben behaald. De screening is gebaseerd op referenties, online en offline activiteiten, telefonisch & mailcontact, bedrijfsontwikkeling, algemene voorwaarden en administratieve werkwijze. Enkele opmerkingen uit het rapport zijn: deskundig en servicegericht, makkelijk contact, eerlijke prijs, meedenken met de klant en goede uitstraling materialen.

ID-DJ Entertainment heeft de afgelopen jaren op meer dan 1.500 bruiloften mogen draaien. Muziek speelt een belangrijke rol op een bruiloft waar ID-DJ Entertainment graag aan meehelpt. Naast het verzorgen van muziek heeft het bedrijf zich in al die jaren ook gespecialiseerd in andere diensten voor bruiloften en worden zij steeds vaker ingezet als totaalorganisator.

De Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) is hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche.