• Dancekids

  Aalt Guliker
 • Badaboyzzz van Badabounce

  Aalt Guliker
 • Dansers stralen

  Aalt Guliker
 • Selectie dansschool Badabounce

  Aalt Guliker
 • Swingkids

  Aalt Guliker

Dansers van Badabounce Streetdance stralen tijdens eindshows in Theater Harderwijk

02-07-2017, 14:20 | Lezersnieuws | BadabounceStreetdance Nijkerk

Nog nooit was het zo druk bij de twee eindvoorstellingen van dansschool Badabounce Streetdance afgelopen zaterdag in Theater Harderwijk.

Meer dan 1.100 mensen namen de moeite om de Badabouncers uit Nijkerk in actie te zien. Met het thema 'at the movies' kwamen deze bezoekers binnen via een rode loper en was het theater met allerlei filmposters en visuals omgebouwd tot een ware bioscoop.

In de middagshow was er een hoofdrol voor elke danser tot tien jaar die allemaal vier keer het podium mochten beklimmen om hun streetdance moves te laten zien. Dit zorgde voor vele ontroerende momenten en enthousiaste reacties uit het publiek. De tienergroepen en ouder kwamen in de middag twee keer voorbij, maar mochten de avondshow volledig vullen en voor een uitverkochte zaal gaven zij een spetterende voorstelling af.

Hoogtepunten waren er volop. De breakdancers lieten een spectaculaire battle zien, de Bounceladies dansten op survivor voor een van de dansers die een zware ziekte overwon en natuurlijk waren er meer dan 20 dansen te zien gebaseerd op filmnummers van vroeger tot aan nu. Grote verassing waren de Badapapa's die na vorig jaar wederom een verpletterend optreden gaven op het nummer Grease Lightning.

Jantina Klompenhouwer, eigenaresse van Badabounce, kijkt zeer tevreden terug op de dag'. "Omdat we het afgelopen jaar ontzettend zijn gegroeid was het even spannend om alle 340 dansers evenveel in de spotlight te kunnen zetten en hun de kans te geven om hun plezier en enthousiasme voor dans te laten zien aan vrienden en familie. Dat is gelukt en we zijn bijzonder trots en dankbaar dat we dit met alle Badabouncers weer hebben neergezet'.

Tot 28 augustus is het zomerstop en zijn er geen reguliere lessen. Maar Badabounce zal in de binnenstad deze zomer regelmatig te zien zijn tijdens diverse feestelijke activiteiten.