• Plein

    Sven van der Beek

Zaterdag 21 oktober Nijkerkse Najaarsbraderie op Plein

12-10-2017, 21:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 21 oktober 2017, 10:00 tot 16:30

Locatie:

Plein , Nijkerk
Plein
Nijkerk

Zaterdag, 21 oktober, staat het Plein in Nijkerk weer vol kramen en verkoopwagens als daar voor de negende maal de jaarlijkse Nijkerkse Najaarsbraderie gehouden wordt.

De Nijkerkse Najaarsbraderie onderscheidt zich van andere braderieën door de strikte toepassing van branchebescherming. Dit houdt in dat per soort artikelen maar één of twee deelnemers worden toegelaten. Hierdoor ontstaat een grotere variëteit dan op andere braderieën, waar vaak veel dezelfde artikelen te koop zijn.

Het Plein zal niet alleen gevuld zijn met kramen van mensen die bekende zaken te koop aanbieden, zoals dameskleding, jacks, herentruien en -overhemden, tassen telefoonhoesjes, schoenen en beenmode, maar ook cadeau-artikelen, poffertjes, speelgoed, sieraden, gerookte paling en - zalm en kramen vol woondecoratie.

Ook kan men voorlichting krijgen van een kraamzorgorganisatie, is er een aantal kramen met 2e hands boeken, curiosa en zelfgemaakte spulletjes en omdat de kerstdagen er alweer aankomen, heeft iemand aangekondigd aanwezig te zullen zijn om kerstkaarten te willen verkopen.

De Nijkerkse Najaarsbraderie begint om 10.00 uur, eindigt om 16.30 uur en kent een 30 tal deelnemers.