Columns

Columnist:

Nelleke den Besten

David

Terwijl televisiekijkend Nederland zijn hoofd nog breekt over de vraag of Jan, Olcay, Ruben of Simone dit jaar de mol is, bereiden de makers van realitysoap Expeditie Robinson (RTL 5) zich voor op een nieuw survivalavontuur.

Columnist:

Nelleke den Besten

Voor spek en bonen

Ruim voordat ze 18 jaar was mocht mijn studievriendin Linda al stemmen. Haar vader liet haar namelijk zijn keuze bepalen. Ineens had zij als 12-jarige een goede reden om de krant helemaal te spellen op zoek naar informatie. Het werd Groen Links. Voor de dieren.

Columnist:

Nelleke den Besten

Pootjes

Dat het verkiezingstijd is, wordt meer en meer zichtbaar. Sinds de ChristenUnie-SGP donderdag de volledige lijst bekend maakte, zijn alle poppetjes bekend. Van PRO21, de VVD, het CDA en De Lokale Partij (op volgorde van bekendmaking) waren alle kandidaten al duidelijk.

Columnist:

Nelleke den Besten

Goede voornemens

Met een oliebol in de ene en een glas champagne of aansteeklont in de andere hand, mijmeren we in de nieuwjaarsnacht over het jaar dat voorbij is en stellen we doelen voor het gloednieuwe jaar voor de deur.

Tradities

In het voorwoord van de special 'Oud & Nieuw', die de gemeente vorige week in De Stad Nijkerk publiceerde, schrijft burgemeester Renkema: "Oud & nieuw vieren we meestal met oliebollen en vuurwerk erbij.

Columnist:

Nelleke den Besten

Jukebox

Plaatjes draaien in ruil voor een donatie; het is de kern van het goededoelenconcept van 3FM Serious Request en ook van ons lokale Glazen Huys, dat maandagmorgen zijn deuren weer opent op het Plein.

Pagina's