Lezersnieuws

Spetterende zege Watergoor 1

Hoewel de uitslag (8-6) anders doet vermoeden, hebben de zaalvoetballers van Watergoor 1 hun seizoensouverture tegen Lenco's 1 vrijdagavond kinderlijk eenvoudig in winst om weten te zetten.

Tweedehands Kinderkledingbeurs op 29 september.

Op 29 september wordt vanaf 9.30 uur tot 13.00 uur weer de inmiddels bekende tweedehands kinderkledingbeurs gehouden. Deze beurs is in de Opstandingskerk aan de Hoefslag 132 in Nijkerk. Er is een ruime keuze aan goede, draagbare kleding in de maten 86 t/m 176.

HiP Nijkerk biedt een helpende hand

Mensen helpen bij alledaagse dingen, als zij zelf niet terug kunnen vallen op familie, vrienden of kennissen en niet voldoende financiële middelen hebben: dat is het doel van HiP Nijkerk. Het platform start op 1 oktober in de gemeente Nijkerk met een website en een telefonische helpdesk.

Opening Kinderboekenweek

Op woensdag 4 oktober wordt de Kinderboekenweek om 9.00 uur feestelijk geopend op het Plein. Leerlingen van groep 4/5 van de Koningslinde, de Prins Willem-Alexanderschool en de Van Rootselaarschool zullen bij de opening aanwezig zijn.

Leden HC Nijkerk in actie voor nieuw clubhuis

De bouw van het nieuwe clubhuis van Hockey Club Nijkerk is aanstaande. Om de aankleding van het clubhuis te bekostigen, gaan alle leden de komende maanden acties op poten zetten.

Passage Nijkerk

Passage Nijkerk

Op 10 oktober a.s. is er een ledenavond van Passage.

Deze avond wordt verzorgd door onze eigen leden, n.l. de dames van de creatieve groep.

De locatie is in de Kruiskerk Venestraat 44. Aanvang 19.30

Herfstvakantie Ska vol workshops en uitjes

De herfstvakantie 2017 staat op Ska-kindercentrum het Baken in het teken van 'Samen op de Wereld'. Met speciale aandacht voor 'Goed zijn voor dieren' en voor duurzaamheid. Kijk voor het programma vol workshops en uitjes op www.ska.nl/bsothemasamenopdewereld.

Familieopstellingen: niet langer lasten dragen

Niet langer lasten dragen

Wanneer dingen in het dagelijkse leven als belast voelen is het mogelijk om via een familieopstelling daar verandering in te brengen. De workshop wordt gehouden op zondag 1 oktober op boerderij Schoonderbeek in Achterveld / De Glind.

Geriater te gast in Alzheimer Café Nijkerk

Op maandag 2 oktober zal Arnout van der Molen, werkzaam als geriater in St. Jansdal in Harderwijk, de gast zijn in het Alzheimer Café. Een geriater is een arts die zich gespecialiseerd heeft in ouderdomsverschijnselen en in ziekten die zich kunnen voordoen bij de oudere mens.

Leeuw en leeuwinnen maken kennis met elkaar in Amersfoort

Mannetjes leeuw Dukat heeft voor het eerst kennisgemaakt met de drie leeuwinnen in DierenPark Amersfoort. "Het mannetje liet aan het begin even zien wie er de baas is, maar al snel was de rust weer terug", vertelt hoofddierverzorger Willem Verdonck. "Nu kijken zij vooral de kat uit de boom."

Pagina's